Stołówka szkolna

INFORMACJE NA TEMAT OBIADÓW SZKOLNYCH

 

OPŁATA    ZA    OBIADY:

  • za miesiąc MARZEC 2020 r. - 28 zł
  • za miesiąc LUTY 2020 r. - 35 zł
  • za miesiąc STYCZEŃ 2020 r. - 66,50 zł
  • za miesiąc   GRUDZIEŃ 2019 r-    45 zł
  •  za miesiąc   LISTOPAD 2019 r-  57 zł
  •  za miesiąc   PAŹDZIERNIK 2019 r-  66 zł
  •  za miesiąc    WRZESIEŃ 2019 r -  60 zł 

 

  ZMIANA NUMERU RACHUNKU BANKOWEGO !!!

 Od stycznia 2019 r. płatności dokonujemy na poniższy numer rachunku bankowego:
 83 9226 0005 0024 4651 2000 0010 /Bank Spółdzielczy/
 (w tytule płatności należy wpisać: „płatność za obiady”, imię i nazwisko ucznia, klasę).

 

 Nieobecność dziecka na obiedzie można zgłaszać bezpośrednio lub pod numerem telefonu (25) 759-35-08 wew. 14 lub 13 do godziny 15:00 w dniu poprzedzającym nieobecność.

 Tylko zgłoszona wcześniej nieobecność dziecka będzie uwzględniana przy odpisach przy opłacie za następny miesiąc.

  Intendent pracuje w godz. 700 -1100

 

 REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ -----> POBIERZ 

 

Załącznik 1. Karta zgłoszenia ucznia na obiady 

 

Załącznik 2.   Karta zgłoszenia nauczyciela na obiady

 

 

 

 JADŁOSPIS DLA SZKOŁY

 

MC900411200

9.03.2020 PONIEDZIAŁEK 

Obiad: zupa brokułowa, kluski leniwe z masłem i bułka tartą, kompot, owoc/1,3,7,9/

 

10.03.2020 WTOREK

Obiad: barszcz biały z kiełbasą, spaghetti, owoc, kompot/1,3,7,9/

 

11.03.2020 ŚRODA

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki, udzik drobiowy, warzywa na patelnię, kompot/1,3,7,9/

 

12. 03.2020 CZWARTEK

Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, kasza jęczmienna, gulasz drobiowy, ogórek kiszony/1,3,7,9/

 

13.03.2020 PIĄTEK

Obiad: zupa krupnik łosoś świeży, surówka z kiszonej kapusty, kompot/1,3,4,9/

 

 

MC900411200

  JADŁOSPIS DLA ODZIAŁÓW ZEROWYCH

 

9.03.2020 PONIEDZIAŁEK 

Śniadanie: Kanapki z wędliną, pomidorem, herbata z cytryną /1,3,/

Obiad: zupa brokułowa, kluski leniwe z masłem i bułka tartą, kompot, owoc/1,3,7,9/

Podwieczorek: bułka drożdżowa, kawa, owoc/1,3,7/

 

10.03.2020 WTOREK

Śniadanie: płatki na mleku, kanapki z szynką, ogórek świeży, herbata/1,3,7/

Obiad: barszcz biały z kiełbasą, spaghetti, owoc, kompot/1,3,7,9/

Podwieczorek: kanapki z tuńczykiem i szczypiorem, jajkiem, herbata/1,3,4/

 

11.03.2020 ŚRODA

Śniadanie: kasza manna na mleku, parówki z szynki, keczup, pieczywo, herbata/1,3,7/

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, ziemniaki, udzik drobiowy, warzywa na patelnię, kompot/1,3,7,9/

Podwieczorek: ciasto marchewkowe, kakao, owoc/1,3,7/

 

12. 03.2020 CZWARTEK

Śniadanie: kanapki z serem białym, dżemem, herbata z cytryną, /1,3,7, /

Obiad: zupa szczawiowa z jajkiem, kasza jęczmienna, gulasz drobiowy, ogórek kiszony/1,3,7,9/

Podwieczorek: kanapki z wędliną, warzywami, kawa/1,3,7/

 

13.03.2020 PIĄTEK

Śniadanie: kanapki z serem żółtym, pomidorem, herbata /1,3,7/

Obiad: zupa krupnik łosoś świeży, surówka z kiszonej kapusty, kompot/1,3,4,9/

Podwieczorek: ciastka sante, jogurtl, owoc /1,3,7/

MC900411200 

 

 

 

 Lista 14 alergenów występujących w żywności:

  1. gluten
  2. skorupiaki i produkty pochodne
  3. jaja i produkty pochodne
  4. ryby
  5. orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne
  6. soja i produkty sojowe
  7. mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)
  8. orzechy (pozostałe) i produkty pochodne
  9. seler i produkty pochodne
  10. gorczyca (w tym musztarda)
  11. sezam i produkty pochodne
  12. dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2
  13. łubin i produkty pochodne
  14. mięczaki i produkty pochodne

(rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dn. 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)